Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia

Posted: November 14, 2010 in Blog, Internet, Mobil Keluarga
Tag:

Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia merupakan salah satu hal yang tidak di larang di ketahui. Kemarin di blog siswa tkj aku juga menuliskan tentang itu. Ya blog baru saya itu menuliskan sedikit hal yang saya ketahui. Karena blog adalah sebagian dari  hobby saya. Jadi tidak ada salahnya jika saya menulis apapun dari blog tersebut. Memang saya kurang pandai merangkai kata, namun berusaha adalah hal yang baik untuk di coba.

Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia

Oh iya aku punya sedikit catatan menjadi presenter atau mc dalam bahasa sunda berikut susunan nya:

Anu kami hormati Bapa Lurah Palangrejo,
Bapa Carik Palangrejo,
Bapa-bapa Pupuhu RW sakumna Palangrejo,
Ibu-ibu, Bapa-bapa sarta hadirin anu kami muliakan,

Assalamualaikum Wr. Wb.

Salamet peuting sarta salamet sejahtera, kalayan ngedalkeun syukur alhamdulillah, marilah urang babarengan berterima kaasih ka Pangéran Anu Maha Kawasa, alatan kalayan rahmat-nyalah urang kabéh bisa hadir babarengan di tempat ieu dina kaayaan cageur walafiat.

Luhur ngaran panitia kami nepikeun hatur nuhun ka hadirin, anu geus kalayan tulus ikhlas menyempatkan diri ngaluuhan ondangan kami dina raraga milu babarengan memeriahkan, miéling poé badag nasional, poé deui warsih Kamerdikaan Republik Indnesia anu ka-… anu urang cinta babarengan ieu. Muga amal alus Bapa-bapa, Ibu-ibu sarta hadirin kabéhanana éta meunangkeun balesan anu setimpal ti Pangéran Anu Maha Kawasa. Amin!
Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia

Hadirin anu kami muliakan, pikeun ngamangpaatkeun wayah mangga geura-giru waé kami bacakan susunan acara peuting ieu kieu:

1. Bubuka
2. Menyanyikan Lagu Indonésia Raya
3. Mengheningkan cipta
4. Pangbagéa Bapa Pupuhu Panitia
5. Pangbagéa Bapa Lurah Palangrejoa
6. Pembagian kado
7. Pembacaan doa
8. Acara hiburan, sarta
9. Panutup

Demikianlah susunan acara kasebut, saterusna marilah urang pada-pada asup ka acara saterusna, nyaéta acara kadua ialah menyanyikan lagu Indonésia Raya. Ku kituna batur kami Baraya Iwan Syamsudi kami persilahkan mingpinna, sarta hadirin kami persilahkan nangtung.

***** ACARA MENYANYIKAN LAGU INDONÉSIA RAYA *****

Hatur nuhun, hadirin kami persilahkan tetep nangtung sejenak, samentara éta Baraya Iwan Syamsudi baris mingpin acara mengheningkan cipta. Kami persilahkan!

***** ACARA MENGHENINGKAN CIPTA *****

Hatur nuhun, hadirin kami persilahkan diuk! Bapa-bapa. Ibu-ibu, sarta hadirin anu kami muliakan, tibalah ayeuna acara saterusna, nyaéta pangbagéa-pangbagéa. Pangbagéa kahiji ialah ti Bapa Pupuhu Panitia Peringatan Poé Deui Warsih Kamerdikaan Republik Indonésia anu ka-…. Ku kituna kami persilahkan anu dipihormat Bapa Drs.
Muntohar.

***** PANGBAGÉA BAPA PUPUHU PANITIA *****

Hatur nuhun, Bapa Drs. Muntohar, acara saterusna ialah pangbagéa Bapa Lurah Palangrejo. Ku kituna geura-giru kami bikeun kasempetan ieu ka Bapa Lurah. Anu kami hormati Bapa Haji Imron kami persilahkan!

***** PANGBAGÉA BAPA KAPALA DÉSA *****

Kitu hadirin pangbagéa Bapa Kapala Désa Palangrejo, muga urang kabéhanana sanggup ngalaksanakeun kabéh himbauan anu ditepikeun Bapa Lurah tadi. Hatur nuhun Bapa Haji Imron. Hadirin anu kami hormati, acara saterusna ialah pembagian kado. Pembagian kado ieu mangrupa hasil pasanggiri anu diayakeun ku adi-adi urang Karang Taruna, anu kalayan suksés milu partisipasi sacara aktip memeriahkan peringatan deui warsih kamerdikaan ieu. Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia Ku kituna acara katut kami serahkeun sapinuhna ka adi Irawan Marsyidi, ialah pembagian kado ka para pinunjul pasanggiri. Adi Irawan kami persilahkan!

***** ACARA PEMBAGIAN KADO KU KARANG TARUNA *****

Acara demi acara geus urang lampaui. Saméméh nuju ka arah penclut, mangga urang turutan baheula acara pembacaan doa, anu dina hal ieu baris dipingpin ku Bapa Modin salaku sasipuh désa. Ku kituna anu kami hormati Bapa H. Mohammad Syaifullah kami persilahkan!

***** ACARA PEMBACAAN DOA *****

Hatur nuhun, Bapa H. Mohammad Syaifullah.
Hadirin anu kami hormati, tibalah ayeuna dina acara anu urang tunggu-tunggu babarengan, ialah acara hiburan anu baris ditampilan ku adi-adi rumaja désa urang. Ku kituna kami persilahkan hadirin nuturkeunana bari diuk antaré sarta ngarasakeun hidangan anu geus kami sediakan. Sapinuhna acara ieu geura-giru waé kami serahkeun ka pemandu acara Baraya urang Irfan Mursyid.

Luhur ngaran panitia, kami ménta hampura lamun sakumna acara peuting ieu masih tacan sampurna. Dina kasempetan pamungkas ieu sakali deui kami ngedalkeun hatur nuhun ka hadirin. Muga sugema sarta berbahagia ngarasakeun acara peuting ieu. Pikeun acara hiburan, ieu pisan Baraya Edy Manan. Kami persilahkan! Wabillahi taufiq wal hidayah,
Wassalamualaikum Wr. Wb.

***** ACARA HIBURAN, DITERUSKEUN JEUNG PANUTUP *****

Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s